TICKETS & INFO - Hondenwandeling

Events 30 september
Onze hondenwandeling op 11 november is een Zowizoo klassieker die al jaren meegaat. Ondertussen mogen we dus spreken van een traditie die we graag verderzetten. Omdat we onszelf graag blijven heruitvinden, hebben we besloten deze editie op een gloednieuwe locatie te houden. Van een frisse (herfst)wind gesproken. De editie 2024 vindt plaats op Provinciaal Domein Puyenbroeck. Je favoriete viervoeter zal er kunnen genieten van zo'n 23 hectare dierenpark! Inschrijven vanaf 4 oktober 19u via deze link: zowizoo.eventsquare.store
261307340 5266525660029002 7899721926966204943 n

Wat kunnen jij en je viervoeter(s) verwachten?

  • Een beestige wandeling in het Provinciaal Domein Puyenbroeck (opgelet: nieuwe locatie)
  • Een geweldige beleving voor beesje en baasje!
  • Starten kan tussen 9u00-14u00
  • Keuze uit verschillende routes en tijdslots
  • Entertainende randanimatie tot 16u30.
  • Einde van het evenement is voorzien om 17u00
  • Goodiebags voor iedereen met een ticket
  • Iedereen welkom (ook zonder ticket)

Ticketverkoop


Naar goede gewoonte voorzien we weer 1.000 goodiebags t.w.v. 85 euro voor iedereen die een ticket koopt. Dat is niet verplicht, want ook zonder ticket ben je meer dan welkom om mee te komen wandelen.

De ticketverkoop zal nu vrijdag 4 oktober om 19u van start gaan.

BESTEL HIER

Veelgestelde vragen over de hondenwandeling

  • Ik heb nog een ticket van de wandeling van 2023. Wat nu?

    Onze editie van 2023 kon helaas niet doorgaan door het aanhoudende slechte weer en de grote hoeveelheden water, waardoor het parkeerterrein (weide) volledig blank stond, alsook de wandelpaden in slechte staat waren en het dus onmogelijk was om ons evenement te laten doorgaan.

    We gaven alle wandelaars op dat moment de keuze om:

    1) Je goodiebag die dag zelf (11/11/2023) nog op te halen aan onze winkel
    2) Je ticket terug te betalen
    3) Je ticket om te zetten naar de editie van 2024

    Koos je voor optie 3?
    Dan is je ticket automatisch omgezet naar dit jaar. Je ontvangt de komende dagen je "nieuw(e)" ticket(s) met de datum van dit jaar erop. Met dit ticket kan je je aanmelden op onze wandeling op maandag 11 november 2024 in Puyenbroeck en ontvang je op die manier alsnog je goodiebag(s). Je hoeft dus geen nieuw ticket aan te kopen voor dit jaar.

  • Waar gaat de wandeling door?

    Onze 8e hondenwandeling vindt voor het eerst plaats in het prachtige Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

  • Moet ik mezelf inschrijven om mee te wandelen?

    NEEN. Je bent niet verplicht om jezelf of je hond in te schrijven voor de hondenwandeling om te kunnen meewandelen. Beestjes en baasjes wandelen gratis mee.

    Waarvoor kan je dan wel inschrijven?
    Per ingeschreven hond (€15/st) ontvang je ter plaatse een beestige goodie bag t.w.v. €85. Het kopen van een ticket staat dus garant voor een leuke goodie bag.

    Wens je geen goodie bag? Dan kan je gewoon komen meewandelen zonder inschrijving. Iedereen heeft toegang tot onze wandeling, ook zonder ticket(s).

  • Kan je de dag zelf ook nog inschrijven?

    Neen, je kan enkel op voorhand inschrijven via onze online ticketshop. De ticketverkoop verloopt enkel en alleen online. Er zijn geen (offline) tickets in onze winkel beschikbaar.

  • Kan je makkelijk in de buurt parkeren?

    Wij zullen gebruik maken van parking 1, die méér dan 1.300 verharde parkeerplaatsen biedt. Er is dus meer dan voldoende parkeergelegenheid.

    Onze parkeerwachters leiden alles in goede banen en zullen jullie een vrije parkeerplaats aanduiden.

  • Moet ik vertrekken binnen mijn gekozen tijdslot?

    JA! Vertrekken binnen je aangegeven tijdslot is verplicht!

    De organisatie van onze hondenwandeling is een hele logistieke klus. We hebben deze verschillende tijdslots ingevoerd om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. Op die manier kunnen we de drukte spreiden, zowel op de parking, als tijdens het wandelen, de catering, het aanschuiven voor de goodiebags,… We vragen jullie dan ook met héél vriendelijk om deze tijdslots ten allen tijde te respecteren. Alvast bedankt voor jullie medewerking!

  • Moet ik mijn e-ticket afprinten?

    Afdrukken is niet nodig. Je kan je ticket(s) ook op je smartphone laten zien. Het allerbelangrijkste is dat we de QR-code of barcode op je ticket kunnen scannen bij de ingang.

  • Hoeveel parcours zijn er?

    Er zullen 3 verschillende routes beschikbaar zijn:

    1. PAARS: 1,5km
    2. ROOD: 5km
    3. GEEL: 10km

    Elke route zal afzonderlijk aangeduid worden met pijlen. Volg de kleur van je gewenste route. Welke route je wandelt, kan je ter plaatse zelf kiezen.

  • Valt er naast het wandelen nog iets te beleven?

    Jazeker, naast leuke wandelparcours, voorzien we ook beestige animaties in het startdorp. Zo kan je op meerdere plaatsen verschillende activiteiten terugvinden. Het wordt dus een echte belevingswandeling met heel wat leuks en lekkers, zowel voor de beestjes als de baasjes.

  • Kan ik ter plaatse iets eten of drinken?

    We voorzien voldoende eet- en drinkstandjes in ons startdorp. Ongeacht welk parcours je wandelt, kan je makkelijk iets eten of drinken in de cateringzones, zowel voor de start van je wandeling als na de aankomst.

  • Mogen honden loslopen?

    Op het domein dienen honden verplicht aangelijnd te zijn. We zouden dan ook vriendelijk willen vragen om je hond(en) gedurende de hele wandeling steeds aangelijnd te houden. Laat je je hond toch los, dan is dit geheel op eigen verantwoordelijkheid.

  • Wandelt iedereen op eigen tempo?

    Jazeker! Iedereen wandelt op z'n eigen tempo gedurende de hele wandeling. Hoe snel of hoe traag je wandelt, bepaal je volledig zelf. Je kiest ook met wie je wandelt. Individueel of in een eigen gekozen groep.

  • Wat als ik een ticket heb gekocht en de dag zelf niet kan komen?

    Uiteraard gaan we ervan uit dat je gewoon mee kan komen wandelen en je goodiebag zelf kan ophalen. Mocht dit, om welke reden ook, niet mogelijk zijn, dan zou er best iemand in jou plaats komen wandelen of toch alleszins de goodiebag komen ophalen, want het verkrijgen van je goodiebag kan enkel en alleen op de hondenwandeling zelf. Om logistieke redenen kan de goodiebag NIET achteraf opgehaald worden in de winkel.

  • HELP! Ik vind mijn ticket(s) niet (meer)! Wat nu?

    Heb je tickets gekocht en kan je deze niet meer terugvinden? Ga dan naar https://www.eventsquare.co/nl/..

    Hier kan je je naam, e-mailadres, bedrag, betaalmethode en datum van bestelling of betaling ingeven. Op basis van deze correct ingevulde gegevens worden je tickets opnieuw verstuurd naar je e-mailadres.

Ontvang alle promoties & kortingen, maar ook nieuws over events in je mailbox